dimecres, 6 de febrer del 2013

Barcelona: Sagrada Família

A Barcelona, es pot visitar la Sagrada Família, i suggerim que es contractacti un guia i li expliqui informació complementària o aspectes curioses de la Sagrada Família.

Façana de la Glòria de la Sagrada Família. Font: Bellaterra.com
És recomanabe anar a fer aquesta visita perquè és una Església que va construir un arquitecte molt important, que va viure a finals del segle 18 i començament 19, es deia Antoni Gaudí. Antoní Gaudí va néixer a Reus el 25 de juny de 1852 i va morir al  10 de juny de 1926. Va ser un arquitecte català, reconegut internacionalment com un geni de la seva disciplina. Per dissenyar la Sagrada Família és va inspirar amb l'estil modernista, que va ser un moviment artístic que va moure tota Europa a finals del segle XIX i al començament del segle XX.
L'obra va començar l'any 1882 i encara no s’ha acabat de finalitzar. És una Església expiatoria, és a dir, la gent dóna diners a canvi de que déu perdoni a la gent els seus pecats. La Sagrada Família es calcula que s'acabara d'aquí uns 15 a 17 anys si la gent encara continua aportant diners, perquè encara falta construir la torre central que es igual, o més gran que la torre principal de la Sagrada Família. La torre central, també coneguda com la torre de crist, ja que al dissenyar-ho li van dedicar a crist, per la altitud que arribarà a tenir.

Hi pot arribar amb autobús, taxi, metro, tramvia o caminant. Si es va amb metro, cal agafar la línia L5, és la de color blava i la L2, que és la del color lila. 

http://mascirugias.com/wp-content/uploads/2011/03/plano_metro_barcelona.gif
Imatge de les línies de metro. Font:http://goo.gl/mmoJO

Aquesta basílica té un aspecte interessant i curiós que fa que la gent la vagi a  visitar, és per la seva història i també per el arquitecte que ho va dissenyar.
Per mirar una mica una sala de la sagrada família, mireu aquesta visita virtual, que t'ensenya una sala de la sagrada família. Per entrar, clica aquí

El parc és troba al Nord, al eixample de la dreta. Ets pots guia, amb diferents passeigs , com el passeig de Gràcia. I també et pots orientar amb la Pedrera.

Imatge dels diferents monuments de Barcelona. Font: estelmaresop4x4c.blogspot.com
El preu de la visita, canvia segons l’opció que trieu. Aquí teniu els diferents preus:

Tarifes de la Sagrada Família. Font: www.sagradafamilia.com

L’Armando López és un dels constructors que van treballar en la Sagrada Família. Treballava unes 10 hores diàries. Una de les seves construccions va ser la d’un pinacle de la part davantera. Explica que no va estar gens fàcil construir-lo, ja que la dificultat a causa de l’altura i de la maquinària que necessitaven eren grans desavantatges que dificultaven la construcció. Treballava a una altura mitja de 170 metres i tenia risc de caure al buit. 
Però al final va acabar satisfet de la seva construcció.


Per a més informació de la visita guiada de la Sagrada Família, truqueu al telf: 93 457 22 84
Per a mirar imatges i obtenir més informació, etc, cliqueu aquí

Retorna a ciutat de Barcelona

Genís Díaz i Arnau Ribot







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada