divendres, 8 de març del 2013

NASA

http://goo.gl/oKUy8
Edifici de la N.A.S.A.

La N.A.S.A. (National Aeronautics and Space Administration) és l’agència governamental dels Estats Units responsable del programa espacial, de la investigació i de l’exploració espacial. Va ser fundada l’any 1958. La N.A.S.A. està situada a la ciutat de Washington. La N.A.S.A. és l’agència espacial més gran i més prestigiosa del món. La seva oficina principal està a Washington però està estesa per tot Estats Units. 
Actualment la N.A.S.A. es dedica a investigar i a enviar satèl·lits a l’espai per tal d’aconseguir informació sobre el que ens envolta. Abans com que la tecnologia no estava tan avançada les úniques màquines de proporcionar informació fiable eren els propis humans. Durant la seva història ha tingut moltes missions però la més famosa va ser la d’Apollo. Aquesta missió va complir el seu objectiu final que era que una persona toqués de peus a terra la lluna. En aquest cas, la N.A.S.A., va aconseguir avançar-se a el seu gran rival: el programa espacial soviètic. Aquest també va aconseguir llançar el primer satèl·lit a l’espai i també va aconseguir ser els primers en enviar una persona a traspassar l’atmosfera terrestre.



Missions de la N.A.S.A.

Gràcies a la N.A.S.A., el programa Apollo va poder enviar naus tripulades èxitosament a la Lluna.
El programa Gemini, que consistia a deixar d’enviar animals a la Lluna, i enviar un ésser humà. El 25 de maig de 1961, van decidir enviar un transbordador amb una persona, i que arribés al 1970.
http://goo.gl/oKUy8
Llançament del Challenger.

La missió espacial més catastròfica, va ser la Challenger, l’any 1986, que tractava d’enviar un transbordador espacial tripulat, que es va emportar la vida dels set tripulants als 73 segons d’enlairar-se.



Investigadors del Centre d'Investigació a més amés, mes de la N.A.S.A., han fet molts descobriments sobre cometes, aquests darrers anys, encara que no estan gaire segurs sobre com es poden definir, no saben si parlar de masses rocoses amb gel, o una bola de neu sòlida i bruta.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada