dilluns, 4 de març del 2013

Illes Canàries

Les Illes Canàries formen un arxipèlag situat a l'oceà Atlàntic i forma part d'Àfrica però políticament és espanyol. Són set illes: Tenerife, las Palmas, Lanzarote, la Gomera, el Hierro, Fuerteventura i Gran Canària. La capital de les illes són Tenerife i Gran Canària. Al mar d'aquestes illes hi han volcans subterranis. El volcà del Teide, a Tenerife, és la muntanya més alta d'Espanya, i el tercer volcà més gran del món. 

El clima és molt variant ja que pot ser molt humit o molt sec. En general és oceànic i tropical ja que està al costat de l'oceà Atlàntic. Les precipitacions varien depèn de l'Illa. A la illa de las Palmas el clima és adriàtic. 



Aquesta és la situació de cada una de les Illes.
Els plàtans és la fruita que més es cultiva ja que com hem dit abans és un clima tropical. Els llocs més visitats són: El Parc Nacional de la Caldera de Taburiente a La Palma. El Parc Nacional de Garajonay a la Gomera. El Parc Nacional del Teide a Tenerife. El Teide és la muntanya més alta de Espanya té una altitud de 3718m. El Parc Nacional de Timanfaya de Lazarote.

En aquest viatge proposem que aneu a visitar les Platges i el Volcà del hierro ja que són molt famosos.
Aquest és el nostre cartell publicitari

Pàgina anterior

Guillem Solans


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada