dijous, 7 de març del 2013

Ciutat de Tokio

És la capital de Japó, unes illes que estan situades a l'est d'Àsia. La seva llengua és el japonès, tot i que hi ha una altra llengua que està gairebé extingida: l’ainu. La seva moneda és el yen.

És un país plujós i amb una alta humitat, posseeix un clima temperat amb 4 estacions diferents ben definides, gràcies a la distància a la qual es troba respecte de l'equador. Hi ha 8 hores de diferència respecte a Espanya. El terme modern "menjar japonès" o washoku es refereix al menjar d'estil tradicional, semblant al que existia abans del final de l'aïllament nacional de 1868. El menjar japonès és conegut per l'estacionalitat dels aliments, qualitat i presentació dels seus ingredients.

Les arts tradicionals inclouen l'artesania, actuacions, tradicions (cerimònia del te, Budó, l'arquitectura, els jardins, les espases) i cuina. La música del Tokio (i japó) és eclèctica, el karaoke és l’activitat cultural que fan servir. Tokio és conegut per les arts marcials (el kendo, el karate, el kyndo i l'aikido) i el sumo 

mapa de Japó
http://www.google.es/

Ciutat de Tokio
http://www.google.es/

 

retorna al mapa  
diagrama de fluxes   
jocs olimpics                              NÚRIA COIDURAS

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada