dijous, 7 de març del 2013

Ciutat de Paris


 París és la capital de França i de la regió de l'Illa de França, també coneguda com la Regió Parisenca, està situat al centre-nord de França, al nord de la corba creuada pel Sena, és una de les aglomeracions urbanes més grans d'Europa, amb una població de 13.067.000 habitants, 2.211.297 dels quals resideixen al municipi de París.

Alguns edificis importants són el Museu del Louvre, la Torre Eiffel, la Catedral de Notre-Dame, la capella dels Invàlids, la plaça de la Concòrdia, el pont Alexandre III, el Centre Pompidou, la basílica de Montmartre, el Moulin Rouge, etc. És una de les ciutats de la qual es diu que té més encant del món.     

La Torre Eiffel: http://goo.gl/6R5Gp

Notre-Dame: http://goo.gl/RGWNo











Museu del Louvre: http://goo.gl/U9Jw3



El clima de París és oceànic semi-continentalitzat al trobar-se allunyat de la costa. Les precipitacions són una mica abundants encara que no excessives, amb una mitjana d'uns 636 mm i estan repartides al llarg de tot l'any de forma regular sense tenir un destacat mínim pluviomètric o el que és el mateix: una estació seca. Les temperatures són relativament suaus tot l'any. A l'estiu es poden superar els 30 °C ocasionalment al llarg de tota l'estació, encara que rares vegades se superen els 35 °C; les temperatures màximes solen rondar els 25 °C-30 °C i són freqüents les tempestes


Chelsea Perez 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada