dimarts, 5 de març del 2013

Ciutat de Paris.

París és la capital de França i és el destí turístic més popular i conegut del món. París és situa al nord de França. Té una població de 2.211.297 habitants, distribuïts en una superfície de 105,40 km2 amb una altitud de 33 metres sobre el nivell del mar.
Ciutat de l'amor, Paris.
http://goo.gl/UDUHH

Desplaçar-se per París és un plaer gràcies a la brillant xarxa de transport públic. Les carreteres és mantenen en un bon estat, el metro i els trens de rodalies estan connectats i hi ha moltes rutes d'autobusos per recòrrer la ciutat a baix preu. Ademés, la ciutat també consta amb dos aeroports més importants del món: l'Aeroport Charles de Gaulle, que és el segon aeroport més important d'Europa, situat al nord-est de la ciutat i l'Aeropor París-Orly.



             
Magnífics monuments de Paris.
http://goo.gl/VaeY8
Representa molts edificis importants, són  d'interès que no us podeu perdre: Disneyland París, Torre Eiffel, Barri de Montmartre, Museu del Louvre, Catedral de Notre Dame, Palau de Versalles, Arc de Triomf, Catacumbes, Stade Saint-Denis, Museu Rodin, Sainte Chapelle, Plaça dels Vosges, Museu Grévin, Cabaret de París, Església de la Madeleine, La Bastilla, Bilbioteca Nacional de França, Pont de l'Ànima, Plaça Igor Stravinsky, Basílica St.Denis, Museu Bourdelle, Avinguda dels Camps Elisis, Moulin Rouge, La gran sínia de París.

 El monument més conegut que té, és la Torre Eiffel, ja que és el mes famós i el més representat.

També es molt famosa la gran avinguda que enllaça el Louvre amb l'Arc de triomf de l'Étoile, que passant per la plaça de la Concòrdia i els anomenats Camps Elisis i continua més enllà, fins a l'Arc de la Defense, amb un total de prop de deu quilòmetres.

Paris és una de les ciutats que es diu que té més encant del món. I una de les capitals de la moda, la ciència i les Arts. Paris és reconegut com la ciutat de l'amor.

El clima que obté és oceànic, ja que és troba lluny de la costa Mediterrània. Les precipitacions solen ser abundants, amb una mitjana de 636 mm anuals. És reparteixen mes o menys per igual al llarg de les quatre estacions de l'any. Pel que fa a les temperatures, son bastant suaus durant tota l'època de l'any. A l'estiu és poden superar en algunes ocasions els 30ºC i alguna vegada també els 35ºC. Les tempestes són molt freqüents en l'Estiu. L'estiu pot arribar a ser majoritàriament fred amb temperatures mitjanes de 5ºC. Finalment, la primavera i la tardor són mitjanament suaus i deixen abundants dies de precipitacions.



http://www.youtube.com/watch?v=8DmdkMpR-so

A París és troba uns dels Parcs temàtics més importants del món, DisneyLand Resort París. El concepte d'aquest parc, es bassa en l'estil d'un Regne Màgic, on els nens poden gaudir d'una gran experiència i viure grans moments en la seva infància. Representen desfiles, espectacles i moltes sorpreses, juntament amb els principals personatges de Disney.


Disneyland Resort París.
http://goo.gl/B3qGo


*És recomana anar a visitar el Museu de Louvre, per veure exposat el quadre de la Mona Lisa, una de les pintures més famoses de l'era, fet per Leonardo da Vinci.


Torna a la pàgina anterior.



Janet Pérez, 2nC.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada