dijous, 7 de març del 2013

Ciutat de Moscou


Moscou és la capital de Rússia. Està situada vora el riu Moskvà, a l'oest del país. És la capital de la província de Moscou però, arran del seu estatus de ciutat federal (com a capital de la Federació Russa), s'administra independentment de la província; es troba al districte federal Rússia Central. Va ser la capital de l'antiga Unió Soviètica i de la Rússia preimperial. Avui és una ciutat molt poblada amb una àrea metropolitana que té més de 13 milions d'habitants.
Planifica
Districte federal central
 Font:google
Riu Moskvà.
Font:google

LLOCS PER VISITAR:

Estació Mayakovskaya:   Anomenat "Palau Subterrani", el metro de Moscou és considerada una de les més belles del món, l'estació de Mayakovskaya és una de les moltes estacions i està dedicat al poeta soviètic de georgià Mayakosvski, un dels seus principals atractius és la seva estructura: una sèrie d'arcs artificialment il·luminat per llums            col·locades a la seves 36 cúpules, fetes de mosaics amb imatges dels logos més importants de l'època soviètica, com eren els esports i l'exèrcit.

Imatge de dins una cúpula
Font:google
Palau Subterrani
Font:google




















Kremlin:


Interior del Kremlin
Font:google

Fortalesa del Kremlin
Font:google


Aquesta prestigiosa construcció és el Kremlin més cèlebre, designa una fortalesa urbana. La forma del seu recinte emmurallat és triangular. A l'exterior limita amb la plaça Roja i el riu Moskvà, i a dins allotja palaus i catedrals.

 Més llocs de Moscou per a visitar.Visita aquesta pagina:



Video:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada