dimecres, 6 de març del 2013

Ciutat de Londres

London és la capital del Regne Unit i d'Anglaterra  és la ciutat mes gran d'Europa. Esta situada al sud de l'illa de Gran Bretanya i dista poques hores del canal de a Mànega que separa el Regne Unit de França. Al nord hi ha els comtats de Essex i Hertfordshire, a l'oest els comtats de Buckinghamshire i Berkshire mentre que al sud hi ha els de Kent i Surrey.
L'antiga ciutat de Londres encara manté els seus limits medievals pero des del segle XIX el terme Londres tambe es refereix al total de la metròpolis que s'ha desenvolupat al voltant. L'actual conurbació forma la regio de Londres i l'area administrativa del Gran Londres.

El clima a Londres malgrat la fama de ciutat molt plujosa el total de precipitació es similar al de Barcelona, la zona mes plujosa d'Anglaterra esta a l'oest del país. Pero clarament els dies amb pluja son molts mes que en els climes mediterranis. La neu hi fa acte de presència esporàdicament durant l'hivern però són excepcionals les grans nevades. Els estius son temperats i maxima absoluta enregistrada es de 30ºC

Recomanem anar a Londres perque es poden veure moltes coses i la ciutat es molt guai i us o pasareu molt be si hi aneu

Aquesta es una imatge vist Londres des de l'aire  Font: http://goo.gl/Rs3hV
 Aquesta es una imatge vist Londres des de l'aire













Oscar Grau

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada