dijous, 7 de març del 2013

Ciutat de Londres


Londres, és la capital de Anglaterra. Esta situada a la vora del riu Tamesis. Consta de 1.570 km2, te 8.173.194 habitants i una densitat de població de 5.206 hab/km2. La seva llengua és l’anglès.
A Londres, s'hi van celebrar els Jocs Olímpics de 2012. L'economia de Londres es basa en  les finances, que generen el 20% del total de PIB del Regne Unit, i en el turisme, més de 35.000 persones treballen en aquest sector. Londres és una ciutat de reclam turístic, els llocs més visitats: El Museu Britànic, el Tate modern (que és un  museu d’Art Britànic Modern), National Gallery, Museu d’Història natural, el London Eye, el Museu de ciències...

Londres és un dels principals centres de tràfic mundial, i així també el espai aeri més gran. El tràfic és basa en els taxis i els autobusos de dos pisos o be el ús de la bicicleta compartida. En l’educació destaquen les grans universitats com University College de Londres, Imperial College London, King's College de Londres o el London School of Economics que es considerada la institució líder de investigació i descobriments socials.

A Londres s'hi pot veure:


Torna al mapa del viatge 
Andrea Sanchez

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada