dimecres, 6 de març del 2013

Ciutat de Dodoma


Dodoma és la capital nacional de Tanzània, la tercera ciutat més gran del país. El nom "Dodoma" es deriva de "Idodomya", una paraula en Chigogo, que significa "s'ha enfonsat".
Situada al centre del país, la ciutat es troba a 486 quilòmetres a l'oest de l'antiga capital, Dar es Salaam, a 441 quilòmetres sud d'Arusha, de 2.669 km2  només 625 km2 està urbanitzat. La a ciutat de Dodoma va ser fundada al 1907,  també esta  connectada, per mitjà de la ferrovia Central, amb Dar es Salaam. La ciutat té un aeroport central, encara que només admet avions de port mitja. Durant el govern colonial alemany a Àfrica Oriental, la ciutat de Dodoma va ser fundada el 1907, al mateix temps que es construïa la ferrovia de Tanzània Central. Després que els britànics van prendre possessió de la regió després de la Primera Guerra Mundial, Dodoma va esdevenir el centre administratiu de la regió fins a la independència de Tanzània el 1964.
Per la seva ubicació al centre del país, es va decidir per mitjà d'un Referèndum el 1974, que s'hauria de traslladar la capital a Dodoma. L'Assemblea Nacional de Tanzània, es va mudar el següent any, però, encara avui, la majoria d'oficines governamentals romanen a Dar es Salaam.
Dodoma       Font: http://goo.gl/gC8jh
Nosaltres recomanem anar a fer un vol, per el Ngorongoro i per el Kilimanjaro, ja que són uns llocs, que és important visitar. També estaria bé, anar a fer una petita visita al Llac Malawi, o visitar una Central de biomassa
Si el que necessiteu es una bona oferta, podem oferir un bon pack oferta per només 210 €. Si el problema que tenen es que no saben quina moneda fan servir, o quin es el valor, aquí ho facilitem amb una taula de divises

Alejandra Domenech i Cristina Roig
Retorn al mapa 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada