dimarts, 5 de març del 2013

Ciutat de: Auckland

Auckland és una ciutat que està situada al nord de l’illa de Nova Zelanda. És la ciutat més gran de Nova Zelanda . La ciutat fins al 2010 estava dividida en 4 ciutats: Auckland city, Waitakere, North Shore i Munakua i a partir del 2010 es van unir per a formar-ne una de sola, amb uns 1,3 milions d'habitants.
L'alcalde d'Auckland s'anomena Len Brown, va néixer al 1 d'octubre del 1956.

Auckland
http://goo.gl/Wz9fb
Alcalde de Auckland
http://goo.gl/HKd1X















Auckland és una de les ciutats més solejades del país. El seu clima és un clima temperat, els seus estius són càlids i humits i els hiverns suaus, les temperatures mitjanes més altes són de 23 °C a l’estiu i de 13 °C a l’hivern . Les precipitacions son freqüents durant tot l’any, especialment abundants a l’hivern, l'única nevada en aquesta ciutat es va produir l’any 1939. 
El ministeri de medi ambient va fer un estudi sobre les conseqüències del canvi climàtic a Auckland, s'estima que la ciutat es veurà afectada per una pujada de 3 °C en el pròxim segle , també es pot incrementar el risc d’innundacions.

Quant a la religió, mes de la meitat dels habitants de la ciutat segueixen el cristianisme, encara que només el 10% va a l’església , i gairebé el 40% no és de cap religió. 

A Auckland podem trobar el parc nacional de Tongariro

Torna enrere


Daria
Andrea


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada