dijous, 7 de març del 2013

Barcelona: Gimcana



                                 



Aeroport del Prat
l'Aeroport del Prat es troba situat a 12 Km al sud-oest de la ciutat. És el segon aeroport més gran d'Espanya, el primer de Catalunya i el novè amb més trànsit de passatgers d'Europa. Durant l'any 2008, la competència del tren d'alta velocitat en el trajecte Barcelona-Madrid així com l'impacte de la crisi econòmica dugueren 

La Sagrada Família
És una basílica catòlica i inacabada de l’arquitecte Antonio Gaudí. Començada en estil neogòtic, fins que l’arquitecte català assumí el projecte i el replantejà completament. El seu estil innovador i la seva dedicació a la religió cristiana han aconseguit que es premiï l’obra com a Patrimoni de l’UNESCO, com a una de les 12 meravelles d'Espanya i va ser consagrat com a Basílica Menor pel ex-papa Benet XVI.
Maremagnum
El Maremagnum és un passeig situat a la costa de Barcelona on la gent acudeix a passar un temps d’oci, ja que dins del camí es pot trobar: un centre comercial, restaurants, un cine IMAX, un port esportiu, una terrassa, quantitat de botigues i esdeveniments, com per exemple, el circ Maremagnum. És un lloc ideal per a passar una bona estona.
Liceu
El Liceu, és un teatre d'òpera situat a la Rambla de Barcelona, al núm. 61-65. Es va inaugurar el 4 d'abril de 1847, tot i que la seva història comença el 1837. Va ser, pel seu aforament, el teatre d'òpera més gran d'Europa durant els seus primers cent anys. Des de la seva inauguració i durant gairebé un segle, el Liceu va ser, a més de la primera sala d'òpera de Catalunya i Espanya, el punt de referència, de confluència i d'expansió de la vida artística, social i política de Barcelona


Aquàrium de Barcelona
L’Aquàrium de Barcelona es un dels mes grans d'Espanya. L'Aquàrium de Barcelona té: 35 aquaris diferents, 11.000 animals de 450 espècies diferents, un túnel submarí de 80 metres amb més de 100 persones treballant-hi.
L'Aquàrium ha estat visitat per més de 14 milions de persones des de la seva obertura el 8 de setembre del 1995.  

Ruta de la Gimcana





















TICKET PLANE





















Laura Remacha, Dani Diego, David Medina , Laura Santiago.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada