dijous, 7 de març del 2013

Barcelona: el Camp Nou



L'ESTADI DEL FC BARCELONA.

El Camp Nou: En aquest espai s'hi pot veure el camp on  juga l'equip de futbol del Barça. La visita es pot fer com un típic”tour”: entrant al camp i gaudint el museu del club. Igualment es pot anar a veure un partit en viu. El recomanaria, perquè és impressionant anar-hi un dia de competició:  l'ambient que s'hi viu i la passió que sent la gent per aquell equip són dignes de viure.
L'aspecte més interessant quan hi va la gent és sentir els crits, els càntics que els aficionats dediquen al seu equip, el FC Barcelona. Un partit per poder gaudir més d'aquests aspectes és el derbi de màxima rivalitat on s'enfronten el FC Barcelona i el Reial Madrid.

Amb l'autobús s'hi pot arribar amb les següents línies.(Cliqueu sobre l'enllaç per obtenir la informació indicada.)


Les entrades són normalment molt cares. És conforma el seu preu depenent del rival que visiti l'estadi i la localitat on les entrades estiguin situades; per exemple, si les entrades són a lateral, és a dir, arran de camp, són molt més cares que si són a general, a dalt de tot, on no es pot apreciar tan bé el gran futbol que practica aquell equip.


Imatge del camp nou d'un dia que feia ple.
Font: http://goo.gl/cCWz4




L'estadi es troba al barri de les Corts, a l'avinguda d'Arístides Maillol.

Font: https://maps.google.es/maps?hl=es





Retorna a ciutat de Barcelona

Miquel Tucho





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada