dimarts, 26 de febrer del 2013

Roma: Gimcana



Roma, la capital d’Itàlia, està situada a la península Itàlica. Hi ha molta població, més o menys dos milions i mig d’habitants.  En la capital italiana si poden veure molt monuments i restes romanes. La gimcana consisteix en el següent:

Recorregut de la gimcana                         Font: http://goo.gl/maps/37kXo
 
S’arriba a l’aeroport Di Urbe. Després es va cap a l’estadi amb cotxe, on s’hi està durant 50 minuts. L’estadi olímpic va ser construït al 1952, fou inaugurat el 17 de maig del 1953 en un partit de futbol entre Itàlia i Hongria. Té una capacitat de 83.000 espectadors. Està valorat en 5 estrelles. Més tard, un cop visitat l’estadi, es marxa amb taxi fins al Castell de Sant’Angelo.  

En el castell es fa una visita que dura uns 45 minuts més. El castell de Sant’Angelo és un monument Romà. Està ubicat a la vora del riu Tiber i a prop de la Ciutat del Vaticà. Es va construir l’any 135 després de crist  per l’emperador Adriano, va ser un mausoleu per ell i la seva família. Actualment està obert per a totes les edats. Del castell es va caminant fins a la Fontana di Trevi, la visita durarà uns 25 minuts. 

La Fontana Di Trevi                         Font: http://goo.gl/D0nmt

La Fontana di Trevi és la font barroca més llarga i coneguda de Roma. La seva part més coneguda és l’escultura del déu Neptú. El tema de l’escultura és el mar. La tradició diu que llençar una moneda d’esquena a la font porta bona sort. Finalment, s’agafa l’autobús públic de l’ajuntament per anar al Coliseu Romà. L’estada al Coliseu dura 50 minuts. 

El coliseu Romà és un circ de l’època romana on s’hi celebraven tota mena d’espectacles. Està situat al centre de Roma, concretament a l’est del Fòrum Romà. L’amfiteatre es va construir al segle I després de crist. Actualment està obert de cara al públic.

Finalment s’arriba al hotel amb taxi.


Gràfica Espai-Temps



  1. Aeroport Di Urbe - Estadi Olímpic (cotxe)
  2. Estadi Olímpic – Catell de Sant’Angelo (taxi)
  3. Castell de Sant’Angelo – Fontana Di Trevi  (caminant)
  4. Fontana Di Trevi – Coliseu Romà (Autobús)
  5. Coliseu Romà – Hotel Quirinale (taxi) 
Torna a la ciutat
Ian Palacin, Andrea Sànchez, Marc Gisbert i Adrià Duaigües

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada