dimecres, 20 de febrer del 2013

Ciutat de Sydney


Sydney és la ciutat més poblada d'Austràlia, amb una població propera als 4,34 milions d'habitants. És la capital de l'estat de Nova Gal·les del Sud i va ser el lloc on es va fundar la primera colònia britànica a Austràlia. Va ser fundada el 1788 a la cala de Sydney per Arthur Philip i és la ciutat més antiga del país.

Sydney vist des d'un avió http://en.wikipedia.org/wiki/File:Sydney_Harbour_Bridge_from_the_air.JPG
Està situada al sud-est d'Austràlia, a ribes de l'àmplia Badia de Jackson. La ciutat va ser construïda al voltant del port de Jackson, que comprèn el port de Sydney. L'àrea metropolitana està rodejada de parcs nacionals que contenen badies i rius. L'aeroport principal que serveix a Sydney és l'Aeroport Internacional Kingsford Smith, sovint també anomenat Aeroport de Sydney.
Mapa de Sydney                  http://grismaria3rc.wordpress.com/

Sydney és una de les ciutats més multiculturals del món, i es reflexa amb al seu paper de principal destí per a immigrants d'Austràlia. En un estudi sobre el cost de vida, Sydney va resultar ser la ciutat més cara d'Austràlia i la quinzena a nivell mundial. Sydney també lidera el top 10 de les ciutats amb millor qualitat de vida del món. 

A Sydney podreu visitar llocs com :
Sydney Olimpic Park.
Central Hidràulica The Drop.

I també os direm els preus i descomptes en:
Pack Oferta

Retorna a Mapa del viatge d'Austràlia
Iris Suárez

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada