dijous, 7 de febrer del 2013

Ciutat de Barcelona

La meravellosa ciutat de Barcelona, situada al nord de Catalunya, és un lloc  excel·lent per passar-hi una bona setmana i aprofitar els dies del matí fins la nit, ja que el fus horari de Barcelona és GMT +1, que fa que s’aprofiti de la llum solar de 7h del matí fins les 20h del vespre. A més a més, forma part de la Unió Europea i la moneda és l’euro, una moneda que es comparteix per gran part d’Europa i que és molt senzill canviar-la en qualsevol banc del món.

El seu temperat clima fa que la majoria de dies la temperatura sigui agradable, ja que a l’hivern la calor acumulada per l’aigua del mar atenua el fred i a l’estiu la frescor del mar baixa la temperatura calorosa de l’exterior. La gran part dels dies són solejats i la marinada endolça l’ambient.
FOTO 1: Imagte que mostra el cel totalment ras i la torre Agbar.
http://goo.gl/4c62m

A Barcelona s’hi pot gaudir de grans llocs culturals i turístics com ara el Barri Gòtic o la Catedral del Mar. I disfrutar de la seva gastronomia, des de la més tradicional (calçots, caragols, crema catalana, el pa amb tomàquet...) fins a la de altres cultures (Índia, Japonesa, Italiana, Mexicana...) i sobre tot mantenint la qualitat.


FOTO 2: Pa amb tomàquet
http://goo.gl/P65w1





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada