dimecres, 13 de febrer del 2013

Barcelona: Parc Güell

BARCELONA 




El Parc Güell és un dels llocs que es poden anar a visitar. Un lloc a BCN capital on la naturalesa i l'estil barroc es fa pas entre edificis, oficines i contaminació. Els hi recomanem aquest indret perquè és un parc molt bonic amb formes molt diferents i innovadores, per la època en que es va construir, encara que formés part de l’estil barroc. Les formes curioses de les cases o columnes, les grans pistes que són per passejar amb vistes a tota Barcelona i l’ambient de la plaça gran amb gent que toca instruments i que viu alegre. El Parc Güell va ser concebut per Antoni Gaudí, al Sr. Güell, un anglès que era ric. D’aquí ve el nom de Park en canvi de Parc, escrit en “k”, com en l’anglès.



el mur del parc güell (escrit en "k")    font: http://goo.gl/wVSnU



A l’entrada hi ha dues cases què eren les bevendes de dues famílies, antigament. Una cosa què es pot observar és què els bancs de la plaça, les figures, etc... estan fetes de ciment o pedra però per sobre hi ha rajola trencada, com trencaclosques, que li dona un aspecte més viu i brillant.




Drac font del Parc Güell  
  font:  http://goo.gl/peI3q


les dos cases principals de l'entrada al parc
 font: http://goo.gl/wVSnU













 

També s’hi pot observar una gran entrada pels carruatges amb una rotonda per donar la volta. S’hi pot arribar amb metro: baixada Vall Carca amb la L3 o amb la L4 a Alfons X. Desprès només s'hi pot arribar caminant pel Carrer Olot. també s'hi pot arribar amb el bus de la línia 87 parant a Torrent del Remei-Riu de la Plata, entrant per darrera del parc. l'alternativa és baixar a la porta del parc amb els autobusos de la línia 116. També podeu visitar la web de transport metropolità de BCN o a la web de google maps.




arribada al parc güell per les principals estacions de metro
font: http://goo.gl/yJdqO






Retorna a la ciutat de: Barcelona


Marc Gonzàlez
Guillem Gutiérrez 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada