dimarts, 26 de febrer del 2013

Ciutat d'Atenes

La ciutat d'Atenes està situada al sud-est de Grècia. És un lloc excel·lent per viatjar a l'època de l'antiga Grècia, visitar les seves illes com ara Mykonos o també es pot visistar l'Acròpolis, el Volca Methana i l'estadi Olímpic. El fus horari d'Atenes es UTC+02:00 i té un clima mediterrani, es el clima ideal per a passar un agradable dia. És un clima que no té temperatures altes ni baixes, normalment les temperatures solen rondar pels volts dels 20 Cº i els 35 Cº. Aquest clima es podria què es exclusiu, perquè és l'unic clima que fa que la calor de l'estiu es concentri a l'aigua del mar i, llavors el mar actua com a "caldera" que fa què no hi hagin temperatures molt baixes a l'hivern.








 Atenes forma de la Unió Europea i la seva moneda és l'Euro ( € ). Amb l'Euro es pot comprar coses als països membres de l'Eurozona cosa que fa que no s'hagi de canviar als bancs Europeus. Si es vol viatjar fora d'Europa amb l'Euro és molt fàcil canviar-lo ja què es una de les monedes més conegudes del món.

BANDERA DE LA UNIÓ EUROPEA -- http://goo.gl/K18sE
PAÏSOS DE LA UNIÓ EUROPEA -- http://goo.gl/K18sE





















També es pot disfrutar de la seva gastronomia que ofereix una gran gama de sabors, un dels seus plats més importants és el Moussaka que consisteix en una espècie de Lasanya, en la què és fiquen alberginies en lloc de pasta per a la separació de les capes d'aliments que es poden fer de l'aliment desitjat. El Gyros també és un dels més coneguts, consisteix en carn rostida en un forn vertical, què s'acaba servint en un pa de pita. Com acompanyament de la carn es poden afegir algunes verdures i salses. Els més comuns són el tomaquèt, la ceba i la salsa tzatziki.
MOUSSAKA -- http://goo.gl/FIJsF


GYROS -- http://goo.gl/eY38C

















Torna al Mapa del viatge a Turquia

JOEL SANJUAN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada