diumenge, 17 de febrer del 2013

Ciutat de Barcelona.



Barcelona, és una ciutat i metròpoli a la costa mediterrània de la península Ibèrica. És la ciutat autònoma de Catalunya.

Barcelona és la capital de Catalunya, i està situada a la costa, envoltada per la serra de Collserola, al nord, i els rius rius Besòs a l'est i Llobregat a l'oest, hi ha menys de 150 quilòmetres dels Pirineus.



Barcelona
Localtizació de Barcelona, en el mapa.
http://goo.gl/ot90C
Representa una població de 1.620.943 habitants, distribuïts en una superfície de 100,39 km2, és la ciutat més poblada del Principat i l'onzena de la Unió Europea.

A Barcelona els idiomes oficials són el català i el castellà. Les dues llengües coexisteixen en una situació de bilingüisme similar al que existeix en altres zones del món. La llengua internacional de Barcelona, és el Barceloní.

Bandera Internacional de Barcelona.
 https://www.google.es/search?hl=ca&si...


Barcelona gaudeix d'un clima càlid i acollidor, amb temperatures agradables durant tot l'any. Durant els mesos de novembre i abril, les temperatures són de 11ºC - 15ºC, i  21ºC - 26ºC  de maig a octubre  amb la majoria de la pluja a l'hivern.


Barcelona, disposa d'un Aeroport i un Port. El port, és un dels principals ports industrials i el major port de creuers del Mediterrani i en escala mundial és el cinquè port de creuers per darrere dels ports del Carib


 
http://www.youtube.com/watch?v=8wbaClbRHjc


Llocs recomanats per visitar: 

Sagrada Família. 
Plaça Catalunya. 

Buying a ticket


2094.00$ = 1,561.34 EUR = 1,357.68 llibres.




Torna a la pàgina anterior.

Janet Pérez.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada