dimarts, 5 de febrer del 2013

Barcelona: Zoo de Barcelona


ZOO DE BARCELonA

-Què si pot veure o visitar
En el zoo de Barcelona es pot visitar molts tipus d'animals de moltes espècies tant siguin aquàtiques, terrestres o aèries. A l’entrar es donen uns mapes on hi hauran representats tots els animals en el lloc on hi són, també hi ha il·lustrats tant els bars com els llocs de pic-nic.

-Per què recomaneu anar a aquell indret?
Els hi recomanem aquest lloc per anar en família i passar un bon dia junts, i també per aprendre més coses sobre els animals i observar com es comporten, o poder ampliar la llista d'animals que abans no sabíem. El zoo és un bon lloc per relaxar-vos els pares i per als nens experimentar i passar-ho bé.
Entrada al zoo. Font: http://goo.gl/QjJge


-Com s'hi pot arribar?

Estruç del zoo. Font: http://goo.gl/QjJge
Cotxe:  També podeu venir en cotxe fins a les nostres instal·lacions. Si véns del centre de Madrid la manera més ràpida per arribar fins a nosaltres és agafar la M-30 i després la carretera de extremadura (A-5 / NV) agafant la sortida 5A seguint totes les indicacions de Zoològic. Si per contra véns de la perifèria estem en la A-5/NV sortida 5A

-On es troba?
El Zoo de Barcelona està situat al Parc de la Ciutadella de Barcelona i té dos accessos: un pel mateix Parc de la Ciutadella i un altre pel carrer Wellington, al costat del Passeig de Circumval·lació.
   
-Quin aspecte és interessant o curiós quan hi va la gent?
Si vas al zoo no t’hi pots perdre res de res, ja que tot el que hi ha és molt interessant. És un lloc on hi pots anar pel de matí i marxar a la tarda, hi han zones de pic-nic, on hi pots parar per dinar o per menjar alguna cosa. 
Dofí del Zoo de Barcelona. Font: http://goo.gl/QjJge

-Algun personatge ens pot explicar alguna anècdota o record?
Floquet de neu va ser l’únic goril·la blanc del planeta. Va morir el 24 de novembre de 2003. Aquell goril·la anomenat “Floquet de neu” va deixar molts bons records al zoo de Barcelona i va acollir a  molts visitants. Vols saber més?


Floquet de neu. Font: http://goo.gl/QjJgea



-Horari del zoo
De l’1 de gener al 23 de març—10:00 - 17:30
Del 24 de març al 15 de maig—10:00 - 19:00
Del 16 de maig al 15 de setembre—10:00 - 20:00
Del 16 de setembre al 26 d’octubre—10:00 – 19:00
Del 27 d’octubre al 31 de desembre—10:00 – 17:30

Per obtenir més informació, aquí os deixo una web. Fins aviat!!
Arnau Iñiguez

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada