dimarts, 26 de febrer del 2013

ATENES: Volcà Methana


El volcà Methana és un volcà situat a la península de Methana i que fa 760m d'altura  Aquesta península compte amb més de 30 centres d'activitat volcànica. El volcà Methana forma part d'un arxipèlag d'illes del Mar Egeu, que són: Methana, Milos, Santorini i Astipalea. Són les illes que formen un arxipèlag en forma d'arc  situades al límit de les plaques Eurasiàtica i Africana. L’última erupció del volcà Methana va ser a l’any 230 a.C.  un volcà submarí que va entrar en erupció per última vegada l’any 1700.
FOTO 2: Volcà Methana vist des de l'Illa d'Egina
http://goo.gl/MiucG


Per arribar a Methana cal sortir amb ferri del port de Piraeus cap a l’illa d’Egina, un trajecte de només 40m i que us permetrà dinar i passejar abans d'agafar a les 16:45h el ferri que porta cap a la península de Methana, per només 75€. A les 17:10h s’arriba a la península a la ciutat de Methana, on s’hi pot prendre un berenar abans d'agafar un autocar a les 18:00h que us portarà cap al poble de Kaimeni Chora, situat a no més de 10km, i que us durà en un trajecte de 15 minuts. Kaimeni Chora és un poblet molt bonic i turístic de muntanya, molt típic i tradicional. I des d'on s’observa clarament el volcà. Després de visitar el poble només cal caminar 5 minuts cap al volcà. La visita al volcà es pot fer perfectament a peu.
FOTO 3: Casa centenària situada a Kaimeni Chora
http://goo.gl/6mFoa

A l’acabar de visitar el volcà s’ha de tornar al poble per agafar un altre autocar que surt cap a Methana a les 20:00. A Methana es passa la nit al hotel KalloniRoyal Resort, per 40€ que inclou sopar i esmorzar. Al dia següent s’agafa un ferri que va de Methana fins a Atenes.
FOTO 3: Diagrama de fluxos
Torna a la pàgina inicial
Alba Terés i Maria Miret

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada