dimarts, 19 de febrer del 2013

ATENES: Acròpolis

Què és i com és?



L’Acròpolis d’Atenes és el monument grec més important que hi ha. Està situada en un turó de 165 metres per sobre del nivell de la ciutat. 
La majoria dels edificis que la formen es varen edificar durant de Pèricles (499 – 429 aC). L’Acròpolis està envoltada per una muralla. És una ciutat formada per temples destinats als seus déus. La majoria dels temples estan fets de marbre.

ACRÒPOLIS -- http://goo.gl/FYOTp



 Per què és important la visita?
La seva visita és important perquè és una de les ruïnes arqueològiques gregues més ben conservades de l’època grega d’Atenes.  L’Acròpolis era la part més religiosa de la ciutat, ja que es deia que vivien els déus. Els grecs tenien una religió politeista.

On està situat?

L’Acròpolis  està situada a la ciutat de grega d’Atenes, capital de Grècia, en la part més alta. 

SITUACIÓ DE L'ACRÒPOLIS -- http://goo.gl/uvKP6
Com s'hi arriba?

Des de l'hotel Royal Olimpic, quE és el nostre punt de referència  a Atenes, fins a l'Acròpolis hi ha 1 quilòmetre caminant i es tarda uns 3 minuts. 
També es pot anar amb metro comprant un bitllet que val 1,40 € i és té 90 minuts per fer el viatge, agafant la línia roja (L2) i baixant a la parada Acròpolis.  
Amb tramvia comprant el bitllet que val 1,20 (no el bitllet de 0,60€ ), per anar a l'Acròpolis s'ha prendre la línia roja i baixant a la parada FIX.

RUTA FINS A L'ACRÒPOLIS -- http://goo.gl/qAqng


JOEL SANJUAN MARIN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada