dilluns, 21 de gener del 2013

Barcelona:Torre AGBAR


A la Torre Agbar si s’hi va per la nit es pot gaudir d’un petit espectacle de llums que cobreixen les finestres de l’edifici. En els últims anys s’ha convertit en un del punts turístics més recomanats i visitats de la ciutat gràcies a la seva altura i bellesa peculiar que atreu als turistes. 


vista panoràmica de la torre Agbar.
http://goo.gl/ZYczT



En cas d'estar allotjat a Barcelona, té fàcil accés a la torre Agbar. Es pot agafar el metro i baixar a la parada de Glòries, que és la que cau més a prop. Si no li va bé, pot baixar a Encants i/o a Monumental. També hi pot anar amb tramvia. Si es així ha de baixar a La Farinera, a Glòries o a Ca l’Aranyó (estan en ordre de proximitat). Les línies d’autobús 7, 56, 60, 92, 192, B21, N-0, N2 i N7 tenen parada a prop de la Torre.
Aquí es pot consultar les línies, horaris i plànols dels autobúsos i metros de Barcelona.
La torre Agbar està situada entre l’Avinguda Diagonal, el carrer Badajoz i la plaça de les Glòries Catalanes. Un dels seus aspectes curiosos és que aquesta torre consta de 144 m. amb 38 plantes ( 4 d’elles estan sota terra). Té 30.000 m2 dedicats a oficines. Més de 4.000 fonts lluminoses LED que estan obertes de les 19:00h fins a les 21:00h (dies laborables) i de 19:00h a 23:00h (dies festius). Des de l’abril fins a l’octubre la torre s’encén des de les 21:00h fins a les 23:00h i de i des de les 21:00h fins a les 24:00h en dies festius.
En Jaume Rivera és un empleat que treballa en una de les oficines privades de la torre. Diu que cada dia centenars de turistes passen per aquí. “Sobretot durant la nit, que és quan la torre s’il·lumina”. En Jaume treballa aquí des  que van inaugurar l’edifici. El seu primer record de la torre és que al veure-la,  tothom es va quedar parat. Quasi mai havien vist un edifici tan modern i luxós a Barcelona.
torre Agbar iluminada en forma d'estelada
http://florestanbcn.blogspot.com.es/2011/11/la-torre-agbar.html




FONTS:


Izar i Ariadna





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada