dilluns, 21 de gener del 2013

Barcelona: Barri Gòtic.

Barcelona es troba al Nord-est de Catalunya, exactament a la costa del Mediterrani. A Barcelona s’hi pot arribar amb avió, cotxe, trenvaixell, ja que és una ciutat amb molt bona comunicació.

El més interessant, el que es fixa la gent quan va a Barcelona són les rambles plenes de gent, els museus i totes les visites que s'hi poden fer. Disposa d'un aquàrium, amb molts tipus d'animals aquàtics i alguns ben exòtics, disposa d'una cinta que permet fer tot el recorregut per l'aquàrium. 

Barcelona també disposa d'una platja neta i ben acondicionada. Si passegeu per la platja podreu veure com els banyistes aprofiten la sorra per fer figures a escala real, de dibuixos animats o personatges populars, és divertit veure en la forma que elaboren les figures de sorra.

És recomanable anar a Barcelona perquè és una ciutat on la moda es troba a qualsevol lloc, no només en el vestit, sinó també en els dissenys dels carrers. En els mols espais enjardinats  poden fer trobades la gent, és recomanable el Barri Gòtic, on es troben alguns palaus, l’Ajuntament de la Generalitat, esglésies gòtiques com: Santa María del Pi o Sant Just i pastor, i altres monuments.

Aquí tenim una fotografia en la qual es pot veure l'entrada a l'Ajuntament

Entrada principal de l'Ajuntament de Barcelona. Font: http://goo.gl/HuuJ0
            










A Barcelona vam preguntar a un senyor major, el Sr. Tomàs, que ens expliqués curiositats sobre com s'hi viu  ara,  sobre els canvis que ell havia vist, i ens va dir que hi habitava des de feia molt de temps en aquella ciutat  i que tot no és com abans, tot està molt canviat, abans hi havia menys fàbriques i molts monuments que ara estan desapareixent, com per exemple l'Antiga plaça de toros, ara s’ha convertit en un centre comercial. Ens explicava que feia molts anys que no donava un tomb per tota Barcelona i quan l’altre dia va anar a donar un passeig com als vells temps, casi es perd per què moltes de les coses i els edificis que havien construït eren nous i no en reconeixia quasi cap. Ens va donar informació sobre la Plaça del Rei. 
la seva explicació va acabar amb tot el que sabia sobre la Plaça del Rei, que és el lloc on s’exhibia la Corona Catalana-Aragonesa. Al subsòl de la plaça es pot fer un recorregut pels restos arqueològics de l'època romana. Al darrere de la catedral podrem trobar la Plaça de Sant Felip Neri amb la seva església barroca. 

És agradable visitar aquesta ciutat per tot el que us hem explicat, que només és una petita part del que podreu veure si la visiteu. Hi ha art, cultura i molta informació històrica.

Plaça reial de Barcelona. Font: http://goo.gl/NPssz












Noèlia i Andra.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada