dimarts, 5 de febrer del 2013

Barcelona: Barri Gòtic

Barcelona, té diferents districtes, un d'ells és el Barri Gòtic. És un dels quatre barris que formen la Ciutat Vella, és el més antic de la ciutat. Allà on es poden trobar, els principals edificis públics: el Palau de la Generalitat, l’Ajuntament i la Catedral.
El Barri Gòtic, també esta compost per:
  •       El barri de la Catedral, al voltant de la Catedral, delimitat per els carrers del Bisbe, Jaume I, Tapineria, Via Laietana i avinguda de la Catedral.
  •       El barri del Call i Sant Felip Neri, que comprèn l’antic Call i els voltants de l’església de Sant Felip Neri i l’església de Sant Server fins al carrer de la Palla.
  •       El barri de Sant Just, al voltant de l’església de Sant Just i Pastor, delimitat pels carrers, Jaume I, Correu Vell i Sotstinent Navarro.
  •       El barri del Palau, al voltant de l’antic Palau Reial Menor, delimitat pels carrers de Ferran, Avinyó, Comtessa de Sobradiel, Regomir i Ciutat.
Barri Gòtic - Font: esgrima.cat
És recomanable anar-hi , ja que és un lloc bonic de visitar. El David, un home que treballa de restaurador
al Barri Gòtic va dir que durant una temporada, ningú el venia a visitar, ho va notar bastant. Ja que la gent, cada cop que i anava ho destrossava una mica. Però després, va tornar a venir gent i tot va tornar a la normalitat. A continuació, podeu observar el mapa d'on està situat.

Mapa Barri Gòtic - Font: http://goo.gl/ApQMP


Per arribar al barri, pots anar amb cotxe, ja que hi han 8.000 places d'aparcament, situades estratègicament a les entrades de la zona. Una altra opció, es anar amb tren. La Renfe, que para a Barcelona Plaça de Catalunya i la FFGC, a la parada Catalunya. També pots agafar el metro, que té dos parades, la parada de la Universitat (Amb les línies 1 i 2) i la parada Catalunya (Amb les línies 1 i 3). També pots arribar-hi amb el autobús, que té les línies 14, 9, 91, 120 i totes les que passen per parada Catalunya i parada Universitat.

Parades autobús. Font:  http://goo.gl/Mk172

Té uns carrers molt particulars, amb botigues molt curioses. Al carrer de la Mercè, número 31, hi ha una botiga bastant curiosa, la fantastik, ja que ven productes quotidians de més de 20 països diferents. Quan entres, recordes tota la teva infancia, veus tots els jugets i et dona la sensació de que tornes a ser un nen petit.

Cristina Roig i Alejandra Domenech 
Retorn a la Ciutat de Barcelona

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada